Filmler :

Lone Survivor

lone survivor izle,lone survivor filmini izle,lone survivor seyret
Vizyon Tarihi: 28 Şubat 2014
Imdb: 7.6
Yönetmen: Peter Berg
Süre: 2 Saat
Tür: Savaş, Aksiyon, Dram
Film Hakkında:
Lone Survivor 2014 yapımı olan filmin yönetmenliğini Peter Berg yapmıştır. Lone Survivor Savaş ve Aksiyon filminde beyaz perdeye yönetmen Peter Berg Dram işlemeyide unutmamıştır. Yıl 2005′te Haziran ayının son haftasına yaklaşırken son derece önemli bir olaya ev sahipliği yapacaktır. Red Wing operasyonunu gerçekleştirmek için seçilen dört kişilik bir SEAL ekibi, Taliban’ın lideri Admad Shad’ı ölü ya da diri ele geçirmek zorundadırlar. Afganistan’ın Kunar bölgesine gönderilen askerler, kendilerine oldukça güvenseler de operasyonları tahmin ettikleri kadar kolay bir şekilde ilerlemeyecektir. Taliban üyeleri tarafından başlatılan bir kuşatma sırasında ekipteki askerlerden 3′ü ölümcül şekilde yaralanır ve sadece biri kurtulmuş olur. Hayatta kalan asker ise köylülerin evlerine sığınarak kendisini bulacak bir kurtarma timini beklekten başka yapacak bir şeyi yoktur. Ancak geride bıraktığı üç arkadaşının başına gelenlerin ağırlığını düşündükçe işler kendisi için katlanılmaz bir hal almaya başlayacaktır.
PART 1


PART 2

Dipnot
Bu film 6 Ocak 2014 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger