Filmler :

Pi nin Yasami Life of Pi

Pi nin Yaşamı Life of Pi izle, Pi nin Yaşamı Life of Pi Türkçe dublaj izle, Pi nin Yaşamı filmini izle, 2012 filmleri, aksiyon filmi izle, aksiyon filmleri izle, macera filmi izle, macera filmleri izle, dram filmleri izle, online film izle, IMDB : 8.2 Ülke : ABD 2012 Türü : Aksiyon, Dram, Macera Süre : 127 dakika Yönetmen: Ang Lee Oyuncular: Gérard Depardieu, Suraj Sharma, Tabu, Irrfan Khan, Andrea Di Stefano Senaryo: David Magee, Yann Martel, Yapımcı: Gil Netter, David Womark, William M. Connor, Tabrez Noorani Film Hakkında : 2012 ABD yapımı aksiyon macera ve dram türündeki Pi nin Yaşamı Life of Pi sinema filminin yönetmenliğini Ang Lee yapmıştır.Başrollerinde ise Gérard Depardieu, Suraj Sharma, Tabu, Irrfan Khan ve Andrea Di Stefano yer almaktadır.Pi nin Yaşamı Life of Pi aksiyon macera filminde genç bir çocuğun akılalmaz macerası konu edilmiştir.Pi Patel ‘in Pasifiğe uzanan macerasında ona Hindistan’daki hayvanat bahçesinden bazı hayvanlarda eşlik etmektedir.Pi ‘nin yaşadığı gemi kazası sonucu mahsur kaldığı sandalda ona sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile başbaşa kalmıştır.Uçsuz bucaksız bir okyanusta hayvanlarla bir sandalda tek başına kalan Pi zekası sayesinde kaplan ile başbaşa kalacaktır.
TEK PART


PARTLI 1



PART-2



PART-3



PART-4



PART-5


PART-6

Dipnot
Bu film 1 Mart 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger