Filmler :

Evdeki Düşman


IMDB puanı: 7.2/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Vera Farmiga, Isabelle Fuhrman, Peter Sarsgaard, Aryana Engineer, Jimmy Bennett
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Korku
Senaryo: David Johnson, Alex Mace
Yönetmen: Jaume Collet-Serra

Kate ve John mutlu bi evlilikleri vardır ve birde çocuk beklemektedir..fakat çocukları doğmadan ölmüştür…
Aile bu travmadan kurtulmak için bir çoçuğu evlatlık edinmeye karar verirler ve bir yetimhaneye gittiklerinde Esther adındaki kız onların dikkatini çekmiştir. İnsanı çıldırtacak derecede sinirlendiren bir kız olan Easter geçek yüzünü gizlemektedir. Korku sahneleri ve gerilim müzikleriyle insanı ister istemez sürükleyen ve içine çeken film de kabusların ve geçmişinden gelen iblislerin pençesinde olan Kate çocuk hasretini gidererek bir nebzede olsa rahatlamak istemiştir. Kate Easter‘daki garipliği anlayarak ailesini ve yakın çevresindeki diğer insanları korumak için onları uyarmaya çalışır fakat geç kalmıştır. Esther?ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü görmeleri için çok fazla vakit geçmeyecektir…O küçük ve sevimli yüzünün arkasında tam bir psikopat ve şeytan yatmaktadır…Çocuk gözü il baktıkları bu kız çocuğu aslında 34 yaşında tam bir psikopattır.


FİLM TÜRKÇE DUBLAJ

1.PART




2.PART



3.PART




4.PART




5.PART




6.PART

Dipnot
Bu film 6 Mayıs 2011 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger