Filmler :

Cadının Kılıcı




Yapım : ABD
Tür : Aksiyon, Macera
Yönetmen : Michael Rymer
Senaryo : Marty Musatov, Ethan Erwin
Yapımcı : Nigel Odell

Bazıları, güç ve büyüklüğü arar. New York Cinayet Dedektifi Sara Penzini gibi bazılarına ise, güç ve büyüklük gelir… Evrenin gizemli güçleri ona, inanılmaz yaşayan silah Witchlade’i vererek, onu seçilmiş kişi yapmıştı.

En çok satan çizgi romanlar arasında bulunan "Witchblade”, bu sürükleyici fantastik-macera ilk defa ekranlara konuk oluyor. Yancy Butler, bu sihirli kılıcı bulunan ve onu doğru kullanmayı başaramazsa kaybedeceğini anlayan çetin ceviz, akıllı polis Sara’yı oynuyor. Sara, kılıcı ne kadar ustalıkla kullanırsa, mafya çetelerine karşı olan savaşında o denli başarılı olacaktır. Eğer usta olmayı başaramaz ise, kılıç üzerinde güç sahibi olacak ve savaş esnasındaki kritik anlarda Sara’yı saldırıya açık bıracaktır… Dünyanın en karanlık güçlerine karşı olan savaşın kazanılması, cesur kanun koruyucusu Sara’nın Witchblade’i ne kadar kontrolü altına almayı başarmış olmasına bağlıdır.





Dipnot
Bu film 26 Şubat 2011 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger