Filmler :

Bakış Açısı


IMDB Puanı: 6.7/10
Yapım: 2008 ~ ABD, İspanya
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Polisiye, Politik, Suç
Yönetmen: Pete Travis
Senaryo: Daniel Pyne, Barry L. Levy, Glenn Gers
Yapımcı: Neal H. Moritz, Tania Landau, Ricardo Del Río, Callum Greene
Görüntü Yönetmeni: Amir M. Mokri
Müzik: Atli Örvarsson
Süre: 1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 04 Nisan 2008 (Türkiye)

Oyuncular: Matthew Fox, Dennis Quaid, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Forest Whitaker, William Hurt, Eduardo Noriega, Ayelet Zurer, Said Taghmaoui, Leonardo Nam, Richard T. Jones, Edgar Ramirez, Holt Mccallany, James LeGros, Ted Heinkin

Thomas Barnes (Dennis Quaid) ve Kent Taylor (Matthew Fox), küresel boyutta terörle savaşın dönüm noktasında Başkan Ashton’ı (William Hurt) korumakla görevli gizli ajanlardır.

Başkan Ashton, İspanya’ya varışından birkaç dakika sonra vurulunca, kargaşa baş gösterir ve suikastçı avı sırasında apayrı yaşamlar kesişir. Kalabalıkta bulunan Amerikalı turist Howard Lewis (Forest Whitaker), çocukları için başkanın gelişini kaydederken başkana ateş eden kişiyi görüntülediğine inanır. Kalabalığın içindeki bir diğer kişi, tarihi olayı tüm dünyada milyonlarca televizyon izleyicisine aktarmakta olan Amerikalı haber yapımcısı Rex Brooks’tur (Sigourney Weaver).

Onlar ve diğerleri hikayelerini anlatırken, bulmacanın parçaları yerine oturmaya başlar; ve anlaşılır ki yüzeyin hemen altında şok edici gerekçeler yatmaktadır.

Baştan sona heycanla izleyeceğiniz, güzel bir aksiyon filmidir.





Dipnot
Bu film 27 Şubat 2011 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger