Filmler :

Hızlı ve Öfkeli 7

hızlı ve öfkeli 7 izle, hızlı ve öfkeli 7 full izle, hızlı ve öfkeli 7 tek part izle, hızlı ve öfkeli 7 tek parça izle, hızlı ve öfkeli 7 türkçe izle, hızlı ve öfkeli 7 türkçe dublaj izle, hızlı ve öfkeli 7 türkçe altyazılı izle
Imdb: 7.8/10
Vizyon Tarihi: 03 Nisan 2015
Yapımı : 2015 - ABD
Tür : Aksiyon ,  Gerilim ,  Suç
Süre: 140 Dak.
Yönetmen : James Wan
Oyuncular : Jason Statham ,  Vin Diesel ,  Paul Walker ,  Michelle Rodriguez ,  Dwayne Johnson
Senaryo : Chris Morgan ,  Gary Scott Thompson
Yapımcı : Vin Diesel ,  Neal H. Moritz
Diğer Adı : Fast and Furious 7

Filmin Özeti
Dominic Toretto (Vin Diesel) ve ekibi, artık suç dünyasını geride bırakmaya karar vermiştir. Owen Shaw'u alt ettikten sonra yollarını ayırmışlardır. Ancak komadaki Shaw'un kardeşi Deckard Shaw (Jason Statham) kardeşini bu hale getirenlerden intikamını almaya kararlıdır ve başta Torretto olmak üzere ekibin üyelerini tek tek öldürmeye ant içmiştir. Bu sırada Jakarde adlı Somalili bir terörist ve Mr. Nobody diye bilinen bir üst düzey hükumet görevlisi, Tanrının Gözü adlı çok değerli bir bilgisayar programının peşine düşmüştür. Toretto ekibini tekrar toplayarak Shaw'u durdurmak ve programı geri almak zorunda kalacaktır.

2013'ün Eylül ayında çekimlerine start verilen filmin akıbeti, başrol oyuncusu Paul Walker'ın beklenmeyen ölümünün ardından belirsizliğe girmişti. İlk başta 11 Temmuz 2014 olarak düşünülen vizyon tarihi, daha sonra 10 Nisan 2015, en son da 3 Nisan 2015 olarak değiştirildi ve filmin çekimlerine devam edileceği açıklandı. 31 Mart 2014'te filmin çekimleri yeniden başladı. Paul Walker'ın çekemediği sahneler için aralarında Walker'ın öz kardeşinin de bulunduğu 4 tane dublör kullanıldı ve yüzünün gözükeceği yerlerde CGI tekniğine başvuruldu.

Fragman



Tek Part Türkçe Dublaj




Tek Part Altyazılı

Dipnot
Bu film 23 Kasım 2015 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger