Filmler :

Dehşet Gecesi


Vizyon Tarihi: 17 Temmuz 2015 (1s 20dk)
 Yönetmen: Eduardo Sanchez
Oyuncular: Dora Madison, Samuel Davis, Roger Edwards
Tür: Korku
Ülke: ABD

FİLMİN ÖZETİ

Blair Cadısı filmiyle birlikte "buluntu belgesel" türüne yeniden hayat öpücüğü kondurmakla kalmayıp, bu alt türü oldukça popüler hale getiren Eduardo Sanchez, son filmi olan Dehşet Gecesi ile birlikte de, son yıllarda oldukça papüler hale gelen bu türün, estetik nimetlerinden faydalanmayı idevam ettiriyor! Sanchez'in bu defa peşine düştüğü efsaneyse, pek çok dizi, film ve video oyuna konu olmuş Koca Ayak miti! Film, Texas kırsallarında, yörenin ünlü mitik yaratıklarından biri olan Koca Ayak'ın peşine düşerek; onun hakkındaki efsanelere dair yeni bilgiler toplamak için harekete geçen bir grup gencin hayatta kalma öyküsünü anlatıyor. Önlerine düşen her ipucuyla birlikte Teksas kırsallarının kalbine doğru ilerleyen ekip nihayetin efsanenin daha önce hiç karşılaşmadıkları yanıyla yüzleşme fırsatı buluyor. 

Filmiln başrollerini Samuel Davis, Dora Madison Burge ve Roger Edwards paylaşıyor.

FRAGMAN



TEK PART

Dipnot
Bu film 12 Kasım 2015 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger