Filmler :

Gizli Kusur


Imdb:6.9
Tür: Komedi, Suç, Dram, Gizem, Romantik
Yönetmen:Paul Thomas Anderson

FİLMİN ÖZETİ

Gizli Kusur – Inherent Vice filminin yönetmenliğini Paul Thomas Anderson yapmıştır. 1980’lerin sonlarında Los Angeles’ta geçen hikayede özel dedektif Doc Sportello’nun aldığı son iş her zamankinden daha zor. Zira uzun zamandır görmediği eski sevgilisi yakın zamanda kayıplara karışmış ve kendisinden bu davayı çözmesi istenmiştir. Sportello davanın içine girdikçe işler daha da karmaşık bir hal alır ve bir noktadan sonra gizemin çözülmesi, asıl hedefi olmaktan çıkar. Thomas Pynchon’ın romanından sinemaya uyarlanan filmi yazıp yöneten isim Boogie Nights, Magnolia, There Will Be Blood ve The Master gibi başarılı filmlere imza atan Paul Thomas Anderson. Filmin başrollerinde ise Jena Malone, Joaquin Phoenix, Josh Brolin ve Reese Witherspoon gibi ünlü isimler yer alıyor. Belirtmekte fayda var filmin 2 Oscar adaylığı – 19 diğer ödül ve 48 ödül adaylığı bulunmaktadır.

TEK PART



TEK PART


Dipnot
Bu film 30 Nisan 2015 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger