Filmler :

Arkadasim Max

arkadaşım max izle,arkadaşım max seyret,aile filmi izle,arkadaşım max tek part izle
IMDB : 8.5
Ülke : Türkiye 2013
Türü : Aile, Komedi
Yönetmen : Murat Şeker
Oyuncular : Murat Akkoyunlu, Hande Katipoğlu, İnci Türkay, Miray Daner, Ataberk Mutlu, Köpek Max
Senaryo : Ethem Özışık
Yapımcı : Nilgün Sağyaşar
Film Hakkında :
2013 yapımı Türk filmi olan ailece beğeniyle izleyeceğiniz komedi türündeki Arkadaşım Max sinema filminin yönetmenliğini Murat Şeker yapmıştır. Başrollerinde ise Yetenek Sizsiniz yarışmasının sevimli birincisi Köpek Max olmak üzere Murat Akkoyunlu, Hande Katipoğlu, İnci Türkay, Miray Daner ve Ataberk Mutlu yer almaktadır. Arkadaşım Max komedi filminde Köpek Max zengin bir fabrika sahibi olan evin köpeğidir. Aliye hanım oturduğu kasabanın en zengini ve zeytinyağı fabrikasınında sahibidir. Aliye hanımın hayattaki tek akrabası olan yiğeni Burhan ise Aliye hanımdan kurtulup mirasına konmak istemektedir. Bir plan yapan Burhan ve karısı Şermin Aliye hanımı kaçırıp mirasına konmak isterler. Aliye hanımın kaçırılmasının ise tek tanığı köpek Max ‘tir. Kasabanın başka bir yerinde yaşayan küçük çocuk Deniz ise çok yalnızdır ve kendisine gerçek bir arkadaş edinmek istemektedir. Bunun için dua eden Deniz’in karşısına köpek Max çıkacaktır ve ikili çok yakın dost olacaklardır. Fakat Max çok sevdiği sahibi Aliye hanımı kurtarmak zorundadır ve Deniz ile birlikte Aliye hanımı kurtarmak için mücadele edeceklerdir.
TEK PART

Dipnot
Bu film 6 Ocak 2014 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : . Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger