Filmler :

Karo

karo filmi izle,karo filmini seyret,2006 filmleri izle,yabancı filmler izle
IMDB : 6.9
Türü : Aile, Komedi
Ülke : Avusturya 2006
Yönetmen: Danielle Proskar
Senaryo: Danielle Proskar
Oyuncular: Resi Reiner, Petra Morzé, Markus Gertken, Branko Samarovski, Marie-Christine Friedrich
Film Hakkında : 2006 yapımı ailece keyifle izleyeceğiniz komedi filmi olan Karo sinema filminin yönetmenliğini Danielle Proskar yapmıştır. Başrollerinde ise Resi Reiner, Petra Morzé, Markus Gertken, Branko Samarovski ve Marie-Christine Friedrich yer almaktadır. Karo komedi filminde kahramanımız Karo adındaki küçük kız henüz 8 yaşındadır. Karo’nun anne ve babası boşanır ve Karo bu durumu çok kafasına takmaktadır. Sadece haftasonları babasını gören Karo çok üzülmektedir ve üzüntüsünü giderebilmesi için babası Karo’ya bir telsiz verir. Oyuncak telsiziyle sürekli konuşan Karo Allah’ın bir gün onu duyup dileklerini kabul edeceğini düşünür. Karo’nun bu düşüncesi telsizden bir gün gelecek olan ses ile gerçek olacaktır.

PART 1



PART 2



PART 3



PART 4



PART 5

Dipnot
Bu film 12 Temmuz 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger