Filmler :

Yakıcı Bir Yaz filmi izle

Tür: Dram, Romantik Yapım: 2012 Üke: Fransa, İtalya, İsviçre Imdb: 4.9 Yönetmen: Philippe Garrel Film Hakkında: 2012 yapımı olan Yakıcı Bir Yaz filminde ressam Frederic ile bir arkadaşı vasıtasıyla tanışan Paul, hayatta çok değer verdiği Angele ile İtalya’da yaşamını devam ettirmektedir..Çalışma esnasında Paul, asistan olan Roland ile arkadaş olup ve Elisabeth’e aşık olacaktır..Paul’e kendisini büyüten büyükbabasının bir fotoğrafını gösterir ve akşam yemeği esnasında Roland’ın varlığından rahatsızlık duymuş gibi görünen Angele ile tanışacaktır.. Sonrasındaysa, bir otelde Angele ile Roland birlikte olurlar..Elisabeth Paul’un çocuğuna hamiledir, Frederic boşanmak istemektedir.. Paul ve Elisabeth Roma’dan ayrılırlar ve Elisabeth’in bebeği artık doğmuştur..Sıcak bir yaz günü, küçük bir şehir kilisesinde, Paul arkadaşının ebedi istirahate çekilmiş naaşına bakmaktadır.….Yakıcı Bir Yaz Yakıcı Bir Yaz filmini izlerken ve evinizde sevdiklerinizle sinema izleme keyfini yaşarken, sinemadafilmizle.com olarak siz değerli izleyicilerimize iyi seyirler dileriz..

Tek Part

Dipnot
Bu film 22 Ocak 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger