Filmler :

Dehşet Odası Captivity filmi izle

IMDB : 4.6 Ülke : ABD 2007 Türü : Gerilim, Korku, Suç Süre : 96 dakika Yönetmen: Roland Joffé, Oyuncular: Elisha Cuthbert, Daniel Gillies, Pruitt Taylor Vince, Laz Alonso, Anelia Dyoulgerova, Senaryo: Larry Cohen, Joseph Tura, Yapımcı: Chris Miller, Courtney Solomon, Tamara Stuparich De La Barra, Stephanie Caleb, Marius Vilunas, Alla Kharebova, Alexandra Gurule, Valery Chumak , Leonid Minkovski, Sergei Konov, Gary Mehlman, Mark Damon, Joel Hatch, James D. Deck, Jill Gatsby, Boris Galkin Film Hakkında : 2007 ABD yapımı gerilim korku türündeki Dehşet Odası Captivity sinema filminin yönetmenliğini Roland Joffé yapmıştır.Başrollerinde ise Elisha Cuthbert, Daniel Gillies, Pruitt Taylor Vince, Laz Alonso ve Anelia Dyoulgerova yer almaktadır. Dehşet Odası Captivity gerilim korku filminde ünlü bir manken olan Jennifer Tree (Elisha Cuthbert) bir barda tuzağa düşürülerek seri katil tarafından kaçırılır.Türlü işkencelere maruz kalan Jennifer Tree (Elisha Cuthbert) işkence arasında hiç tanımadığı bir taksi şöförü ile tanışır ve birbirilerine tutunmaya çalışırlar.Jennifer Tree (Elisha Cuthbert) bu adama karşı duygusal bir bağ ile bağlanır ve hapsedildikleri mahzenden kurtulmak için mücadele ederler.Fakat Jennifer Tree (Elisha Cuthbert) bilmediği bir gerçekle karşı karşıya kalacaktır.Jennifer Tree (Elisha Cuthbert) Seri katil yada katillerin ellerinden sağ olarak kurtulabilecekmidir?

TEK PART

Dipnot
Bu film 30 Ocak 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger