Filmler :

Rüzgarlı Vadi


IMDB Puanı: 8.1/10
Tür: Animasyon, Çizgi Film
Yönetmen: Hayao Miyazaki
Seslendirme: Sumi Shimamoto,
Mahito Tsujimura
Müzik: Joe Hisaishi
Süre: 1 saat 56 dk
Dünya artık yaşanabilecek halden uzaklaşmış ve bilinen türlerin dışında çok farklı canlılar dünyayı sarmaya başlamıştır.Prenses Nausicaä ise bu durumdan oldukça rahatsız olduğu için insanlara açgözlülüklerini bırakarak doğanın tekrar canlandırılmasına katkıda bulunmaları için telkinlerde bulunur. Bakalım Prensesimiz bunu başarabilecek midir ?
Hayao Miyazaki’nin oldukça fantastik bir yapımı olan ve nükteli konusu ile izleyicisini birazda bilinçlenmeye davet eden yapım yaşınız ne olursa olsun izleyebileceğiniz türden bir animasyon.









rüzgarlı vadi izle,rüzgarlı vadi full izle,rüzgarlı vadi filmi izle,rüzgarlı vadi filmi,rüzgarlı vadi filmini izle,rüzgarlı vadi bedava izle
Dipnot
Bu film 27 Şubat 2011 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger