Filmler :

Mekanik


Yapım:2010, 2011 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera
Yönetmen:Simon West
Senaryo:Shane Salerno, Karl Gajdusek, Lewis John Carlino
Yapımcı:Michael Douglas, Robert Chartoff, Boaz Davidson, Rob Cowan
Görüntü Yönetmeni:Eric Schmidt
Müzik:Mark Isham
Süre:1 saat 32 dk
Gösterim Tarihi:28 Ocak 2011 (ABD)

Oyuncular:Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Christa Campbell, Nick Jones, Liam Ferguson, Ada Michelle Loridans, Amber Gaiennie, Beau Brasso, Eddie J. Fernandez, Grant Case, J.d. Evermore, Jeff Chase, Monica Acosta, Shima Ghamari

1972 yılında Charles Bronson’un duygusuz, soğukkanlı ve ultra profesyonel bir kiralık katili canladırdığı klasik bir kiralık katil filmi olan The Mechanic, yönetmen Simon West tarafından remake’lenip tekrar piyasaya sunuluyor.

Mekanik, uluslararası boyuttaki bir yeraltı ögütlenmesinin, muhbirler ve olası düşmanlarını yok eden suikastçılarına verilen isimdir. Arthur Bishop eli çabuk ve temiz ve profesyonelce iş çıkaran bir mekaniktir. Öyle ki örgütle arasında ki bir numaralı arabulucu olan “menejeri” Koca Harry’i dahi yoketmekten çekinmez.

Baba yadigarı mesleğini sürdürürken, müebbet yalnız olmanın üzerine getirdiği psikolojik yükü ise olanca gücüyle sırtlamaya çalışmaktadır. İç çalkantıları ile boğuşurken Harry’nin doyumsuz ve soğukkanlı oğlu Steve (Ben Foster) ile aralarında ilginç bir ortaklık doğar.





Dipnot
Bu film 28 Şubat 2011 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger