Filmler :

Tepenin Usaklari

tepenin uşakları izle,tepenin uşakları filmini izle,tepenin uşakları seyret
Yönetmen: İsmet Eraydın
Tür: Komedi
Süre: 1 saat 38 dakika
Film Hakkında: Tepenin Uşakları filminin yönetmenliğini İsmet Eraydın yapmıştır. 1980 yılında, Trabzon’un Çiçeklidüz köyünde yaşayan delikanlı Hikmet’in, içinde beş yıldır sakladığı platonik aşkın hikâyesini anlatıyor. Babası Almanya da işçi olarak çalışan Hikmet, kışın okumakta, yazın da köyde çobanlık yapıp annesine yardım etmektedir. İçinde beş yıldır sakladığı büyük sır artık kabına sığmamaktadır. Sabri ağanın kızı Züleyha’ya platonik olarak âşıktır. Fakat bir türlü O’na açılamaz. Arkadaşı Mecnun’dan aldığı fikirlerle, Züleyha’ya açılmaya karar verir. Fakat bu onun düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Köyün o sıcak yaz günleri, Eylül ayıyla birlikte yerini sonbahar rüzgârlarına bırakacaktır. Tepe 1980; Hikmet’in saf ve temiz aşkının yanında, Karadeniz’in sıcak ve içten insanlarının doğal halini sizlerin karşısına getiriyor.
PART 1




PART 2

Dipnot
Bu film 6 Ocak 2014 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : . Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger