Filmler :

Hobbit 2 smaug'un Corak Topraklari

hobbit 2 smaug2un çorak toprakları,izle,hobbit 2 filmini izle,hobbit 2 smaugun çorak toprakları seyret
Gösterim Tarihi: 13 Aralık 2013 (Türkiye)
Yöenetmen: Peter Jackson
Süre: 161 Dakika
Tür: Macera, Dram, Fantastik, Aksiyon
Film Hakkında:
Hobbit 2 Smaug’un Çorak Toprakları – The Hobbit The Desolation of Smaug 2013 yapımı olan filmin yönetmenliğini Peter Jackson yapmıştır. Film konu olarak her zamankii gibi Fantastik Macera, Dram ve Aksiyon şeklinde 161 dakika ile beyaz perdeye işlenmiştir. Yanlarında büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda kalan Hobbitler, insanların yaşadığı bölgeye ulaşma başarısını gösterdiklerinde Bilbo Baggins’in cüceler ile olan anlaşmasıda bu durumdan sonra son bulur. Bu durumda, yalnız dağ’a ulaşmak zorunda olan ekip ulu ejder Smaug’un saklandığı inine gitmeye karar verir, fakat kendisini orada beklemekte olan bir süpriz bulunmaktadır. Burada blunan gizli kapı’yı bulabilecek mi? Güneye doğru gizli bir görev peşinde olduğunu söylemekte olan Gandalf nerededir? Filmin başollerinde ise Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Ian McKellen, Martin Freeman, Orlando Bloom, Luke Evans, Hugo Weaving oynuyorlar. Orjinal seslendirmelerde ise Elijah Wood da var.
PART 1


PART 2


PART 3


PART 4


PART 5

Dipnot
Bu film 6 Ocak 2014 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger