Filmler :

Ölüm Emri

ölüm emri izle,ölüm emri filmi izle,ölüm emri filmini seyret,ölüm emri full izle
IMDB : 6.7
Ülke : ABD 2007
Türü : Aksiyon, Dram, Suç
Süre : 105 Dakika
Yönetmen : James Wan
Oyuncular : Kevin Bacon, Garrett Hedlund, John Goodman, Leigh Whannell, Kelly Preston
Senaryo : Ian Jeffers, Brian Garfield
Yapımcı : Ashok Amritraj, Howard Baldwin
Film Hakkında : 2007 ABD yapımı suç ve aksiyon filmi olan Ölüm Emri Death Sentence sinema filminin yönetmenliğini James Wan yapmıştır. Başrollerinde ise Kevin Bacon, Garrett Hedlund, John Goodman ve Leigh Whannell yer almaktadır. Ölüm Emri Death Sentence aksiyon filminde mutlu bir evliliği olan mükemmel bir aile babası olan Nick iş hayatındada çok başarılı bir yöneticidir. Ailesi ile çok mutlu bir hayatı olan Nick’in huzuru bir gece tanık olacağı tuhaf durumdan sonra bozulacaktır. Nick ‘in mutlu ailesi bir aksam soyguna tanıklık ederler ve oğlu hırsızlar tarafından öldürülür. Olay anında oğlunu koruyamayan Nick acı içerisindedir. Oğlunun katiline mahkemede yeterli bir ceza verilmemesi üzerine Nick intikam almaya yemin eder ve oğlunun öldürülmesine neden olan tüm suçluları kendi elleri ile cezalandırmaya karar verir.
TEK PART


PARTLI SİSTEM PART-1


PART-2


PART-3


PART-4

Dipnot
Bu film 7 Kasım 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger