Filmler :

Misir Çocuklari Yaradilis


mısır çocukları yaradılış filmi izle,mısır çocukları yaradılış filmi seyret,mısır çocukları yaradılış full izle
IMDB : 3.8
Ülke : ABD 2011
Türü : Gerilim, Korku
Süre : 95 dakika
Yönetmen: Joel Soisson
Oyuncular: Barbara Nedeljakova, Billy Drago, Kelen Coleman, Duane Whitaker, Tim Rock
Senaryo: Joel Soisson
Yapımcı: Joel Soisson, John T. Melick, Aaron Ockman
Film Hakkında : 2011 ABD yapımı Mısır Çocukları Yaradılış Children of the Corn: Genesis gerilim korku filminin yönetmenliğini Joel Soisson yapmıştır. Başrollerinde ise Barbara Nedeljakova, Billy Drago, Kelen Coleman, Duane Whitaker, Tim Rock yer almaktadır. Bir Stephen King kitabı olan Mısır Çocukları Yaradılış Children of the Corn: Genesis beyaz perdeye uyarlanmıştır. Mısır Çocukları Yaradılış Children of the Corn: Genesis gerilim korku filminde uçsuz bucaksız bir çölde kaybolarak mahsur kalan Allie ve Tim kendilerine sığınacak bir yer aramaktadırlar. Bir ev bulup orada kalmak isteyen Tim ve Allie evin kapısını çaldıklarında tuhaf bir aile ile tanışırlar. Aile isteksiz bir şekilde sadece bir gece misafir edeceklerini Allie ve Tim ‘e hareketleri ile hissettirir ve onların evde izinsiz dolaşmamalarını belirtirler. Allie ve Tim bir süre sonra evde tuhaf sesler duyarlar. Ev halkına seslerin nereden geldiğini sorduklarında inkar ederler. Allie dayanamaz ve evde gezip sesin nereden geldiğini öğrenmek ister ve gördüğü manzara pekte hoş değildir.

PART-1


PART-2


PART-3


PART-4

Dipnot
Bu film 16 Nisan 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger