Filmler :

Sadece Arkadas filmi izle

Sadece Arkadaş Just Friends izle, Sadece Arkadaş filmini izle, Sadece Arkadaş Türkçe dublaj izle, romantik komedi filmleri izle, komedi filmi izle, komedi filmleri izle, komedi izle, online film izle, aşk filmleri izle, IMDB : 6.3 Ülke : ABD 2005 Türü : Komedi, Romantik, Aşk Süre : 96 dakika Yönetmen: Roger Kumble Oyuncular: Ryan Reynolds, Anna Faris, Amy Smart, Chris Klein, Chris Marquette, Senaryo: Adam Tex Davis Yapımcı: William Vince, Chris Bender, J.C. Spink, Michael Ohoven, Bill Johnson, Film Hakkında : 2005 ABD yapımı romantik komedi ve aşk türündeki Sadece Arkadaş Just Friends sinema filminin yönetmenliğini Roger Kumble yapmıştır.Başrollerinde ise Ryan Reynolds, Anna Faris, Amy Smart, Chris Klein ve Chris Marquette yer almaktadır. Sadece Arkadaş Just Friends romantik komedi ve aşk filminde Chris en yakın arkadaşı olan Jamie ‘ye aşıktır fakat bu durumu açıklayamamaktadır.Jamie ‘den uzak durmaya çalışan Chris arkadaş kalmayı kabul eder ve duruma dayanamadığından bir süre sonra başka bir şehire taşınmaya karar verir.Tip olarakta kızlara pek hitap etmeyen Chris taşındığı yeni şehirde bir şirkette iş bulur ve zayıflayarak gayet fit ve karizmatik bir adam olur.Adeta kızların gözdesi olan Chris işindede çok başarılıdır ve kariyer sahibidir.Chris Popstar olan Samantha ile sevgili olmuştur.Bir süre sonra eski şehrine sevgilisi ile geri dönen Chris eski arkadaşı Jamie ‘ye tekrar aşkı depreşir.Jamie ‘yi etkilemeye çalışan Chris elinden gelen herşeyi yapmayaçalışacaktır.
TEK PART
Dipnot
Bu film 4 Şubat 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger