Filmler :

Ölüm Yarisi filmi izle

Ölüm Yarışı 3 Death Race Inferno izle, Ölüm Yarışı 3 filmini izle, Ölüm Yarışı 3 Türkçe dublaj izle, Death Race 3 Inferno filmini izle, aksiyon filmi izle, aksiyon filmleri izle, gerilim filmi izle, gerilim filmleri izle, gerilim izle, bilim kurgu filmleri izle, online sinema izle, 2013 filmleri, Ülke : ABD 2013 Türü : Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Süre : 95 dakika Yönetmen: Roel Reiné, Oyuncular: Danny Trejo, Ving Rhames, Luke Goss, Robin Shou, Tanit Phoenix, Senaryo : Tony Giglio, Yapımcı: Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt Film Hakkında : 2013 vizyon tarihi olan bilim kurgu aksiyon gerilim türündeki ilk iki serinin devamı olan Ölüm Yarışı 3 Death Race Inferno sinema filminin yönetmenliğini Roel Reiné yapmıştır.Başrollerinde ise Danny Trejo, Ving Rhames, Luke Goss, Robin Shou ve Tanit Phoenix yer almaktadır. Ölüm Yarışı 3 Death Race Inferno aksiyon gerilim filminde polis katili olan mahkum Lucas namı diğer Frankenstein hapishanede yapılan vahşi bir yarış olan Ölüm Yarışında en çok tanınan bir sürücüdür.Bu son yarış kendisini ve ekibini kurtarmak içindir fakat herzamankinden dahada tehlikeli olan bu yarışta gelmiş geçmiş en tehlikeli ve vahşi rakibine karşı yarışacaktır.Hayatta kalabilmek için verecekleri bu mücadeleyi ise cehennemi andıran Kalahari Çölünde yapacaklardır.
TEK PART
Dipnot
Bu film 5 Şubat 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger