Filmler :

Cesur Balık filmi izle

Yıl: 2003, ABD Türü: Animasyon Süre: 1 saat 40 dk Film Hakkında: Anne ve babasını talihsiz bir kaza sonucu kaybeden mavi derinliklerin küçük balıklarından biri olan Pi, annesine verdiği söz nedeni ile bundan sonra hayatını sürdürmek için halasının yanına mercan kayalıklarına doğru yola çıkar….Denizlerin en egzotik sularından olan bu yere ulaştığında, hayatının aşkı olacak Cordelia ile karşılaşır…Mercan kayalıklarına ulaştığında o yörenin en ünlü ve en güzel dişi balığı Cordelia’ı gördüğü anda aşık olur.İlk görüşte aşık olduğu Cordelia, o suların en güzel dişi balıklarından biridir. Tam da bu nedenle, mavi derinliklerin en tehlikeli köpekbalıklarından Troy da, kendisine ilgi duymaktadır. Üstelik de Troy için ‘hayır’ kesinlikle bir cevap değildir…Önünde gerçekten ciddi bir engel olan Pi için mercan kayalıklarındaki hayat da oldukça çetin geçecektir…Türkiye’deki seslendirme kadrosunda Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen, Özgü Namal ve Ali Poyrazoğlu’nun bulunduğu film, Kayıp Balık Nemo ve Köpekbalığı Hikayesi’nden sonra yine mavi derinliklere gözlerimizi çeviren bir animasyon..

Tek Part

Dipnot
Bu film 22 Ocak 2013 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger