Filmler :

21 Film İzle



IMDB Puanı: 6.7/10
Yapım: 2008 ~ ABD, Japonya
Tür: Aksiyon, Dram, Gizem, Macera, Suç
Yönetmen: Robert Luketic
Süre: 2 saat 3 dk
Gösterim Tarihi: 06 Haziran 2008 (Türkiye)
Film Hakkında:
2008 ABD ve Japon’ya çekimi olan filmde yönetmen Robert Luketic işlemiş olduğu ”21” filminde konu olarak macera, aksiyon ve suç ele alınmıştır..
Film toplamda 2 saat sürmektedir, Türkiye’de 06 Haziran 2008 tarihinde gösterim yapmıştır..Okul ihtiyaçlarını karşılayamayan Campbell,
para bulabilmek için denemediği kumar kalmaz..Ve diğer arkaşları ile birlikte tam bir uzman haline gelmiş olan Campbell Vegas’a büyük paralar kazanmaya gider..Başlarda herşey istedikleri gibi ilerlesede daha sonrasında olaylar farklı bir boyut alacaktır..

Fragman'ı izlemek için tıklayın.
SOCKSHARE den izlemek için tıklayın.

Tek Part VideoZer için 65.dakikada sorun olursa modeminizi kapatıp açın ve sayfayı yenileyin istediğiniz yerden filmi izlemeye başlayabilirsiniz.



Tek Part Videobb için 72.dakikada sorun olursa modeminizi kapatıp açın ve sayfayı yenileyin istediğiniz yerden filmi izlemeye başlayabilirsiniz.

Dipnot
Bu film 1 Ekim 2011 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,,,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger