Filmler :

Endure


MDB:5,5
Yapım tarihi:2010
Yapım:Amerika
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Joe O’brien
Senaryo:Joe O’brien
Yapımcı:Paul C. Rogers, Rob Tritton, James Carleton, Phillip Glasser
Görüntü Yönetmeni:Stephen Campbell
Müzik:Adam Davidson
Süre:1 saat 32 dakika
Sevon Sawa, Tom Arnold, Clare Kramer, Joey Lauren Adams, Judd Nelson, Brett Rice, Dennis Neal, Stuart Stone, Susan Gallagher
Filmde sarışın bir kadının bir adam tarafından kaçırılması ve ormana götürülmesi anlatılıyor. Kadınıı ormana götürdükten sonra onu bir ağaca ağzı ve gözü bağlı olarak kelepçeleyen adam orayı terkeder fakat yolda arabası ile giderken bir geyiğe çarpar ve ölür. Polisler geldiklerinde ise kadının kelepçelenmiş resmini bulurlar. Polisler yardıma ihtiyacı olduklarını ve hakkında hiç bir şey bilmedikleri bu kadını bulmak için ellerinden geleni yapacaklardır ayrıca çok fazla vakitleri kalmamıştır.
Oldukça temiz ve gizem li bir film olan yapımı izlemenizi tavsiye ediyorum. Filmde araştırma yapan dedektifin eşinin kalp hastası olması ve onun bu ikilem arasında kalmasıda ayrı bir dram konusu olmuş filmde.

Alternatif 1



Alternatif 2

70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz veya bir sonraki alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Dipnot
Bu film 18 Mayıs 2011 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger