Filmler :

Vay Anam Vay 3 filmi izle


Yapım: 2011 ABD
Tür: Komedi
Yönetmen: John Whitesell
Oyuncular: Martin Lawrence, Jessica Lucas, Brandon T. Jackson, Faizon Love, Portia Doubleday, Max Casella, Susan Walters, Emily Rios, Justin Price, Sherri Shepherd, Steve Warren, Brian Lafontaine, Brianne Gould, Christiani Pitts, Ciara Gari, Dawntavia Bullard, Eli Jones, Greg Perrow, Jasmine Burke, Jazmia Battle, Joel Harold, Jon Gould, Joshua Tanksley, Juliet Kim, Katherine Neslund, Keith Allen Hayes, Lily Chambers, Marc John Jefferies, Mari Morrow, Michael L. Covington, Michelle Ang, Ramsey Luke, Shawn Knowles, Susan Griffiths, Susie Spear, Trey Lindsey, Zack Mines
Senaryo: Don Rhymer, Matthew Fogel, Darryl Quarles
Yapımcı: Michael Green, David T. Friendly, William Paul Clark, Jeremiah Samuels
Görüntü Yönetmeni: Anthony B. Richmond
Müzik: David Newman
Süre: 1 saat 47 dk
Gösterim Tarihi: 25 Mart 2011 (Türkiye)

FBI ajanı Malcolm Turner ve üvey oğlu Trent, bir cinayeti araştırmaktadırlar..Bu esrarengizliği deşifre etmek için sadece kızların okumakta olduğu okula girmeleri gerekmektedir..
Ve kılık değiştirerek kızların okumakta olduğu sanat okuluna girerler……İzleyicilerin tam bir kahkaha tufanı olarak yorumlandırdıkları Vay anam Vay Babasının Oğlu filmi diğer iki seride olduğu gibi büyük bir ilgi görüyor..iyi seyirler dileriz.


Dipnot
Bu film 2 Nisan 2011 'tarihinde eklenmiştir, bulunduğu kategori : ,,,,. Eklenen filmleri RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Çalışmayan film varsa yorum yaparak bize bildirebilirsiniz. İyi seyirler...

Hızlı Link Paylaş Menüsü

URL: HTML link code: BB link code: Filmizlevizyon
Sosyal Ağlar :

Yorum Gönder

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan yorumlar yayınlanmayacaktır.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. film izle,sinema izle,film seyret,sinema seyret - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger